Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Válságban, vereség az egyetemistáktól!

2014.09.01. 11:13 :: carlitos

Újabb vereséget szenvedett a Boca, ezúttal idegenben az Estudiantes ellen! A játékunkban semmi pozitívum, feszül a kötél a nyakunkon, ilyen rosszul SOHA nem kezdtük el a bajnokságot...

ESTUDIANTES - BOCA JRS. 3-1

 

 

Rodolfo Arruabarrena veszi át az argentin Boca Juniors labdarúgócsapatának irányítását, miután a klub a szerdai bajnoki vereséget követően menesztette az eddigi vezetőedzőt, Carlos Bianchit. (éppen itt volt az ideje...)

A 39 éves Arruabarrena – akinek edzői példaképei között Manuel Pellegrini mellett éppen Bianchi szerepel – 1992 és 2000 között volt a Boca játékosa, majd hét éven át légióskodott a Villarrealnál. A hatszoros válogatott exfutballista a tréneri pályafutását 2011-ben a Tigrénél kezdte meg, előző klubcsapata pedig az uruguayi Nacional volt.

Arruabarrena_Boca.png

Az új szakvezető vasárnap a Vélez Sarsfield ellen mutatkozik be a Boca kispadján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr46644827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása