Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Carlos Tévez visszatért a Bocába!

2018.01.08. 10:39 :: carlitos

A 33 éves Carlitos közös megegyezéssel (a kínaiak felbontották?) szerződést bontott a Sanghaj Senhuával. Tévez 2016 decemberében szerződött a kínai csapathoz, amelynél heti 610 ezer fontot vihetett haza, tizenhat bajnoki találkozón összesen négyszer volt eredményes. (2018 decemberig szólt a szerződése)

tevez_shanghai.jpg

A Boca Juniors honlapján jelezte, Tévez megkezdte a felkészülést új csapatával.

carlos_visszatert_2018.pngHeti kb. 200 millió forint,1 hónap alatt közel 1 milliárd forintot keresett. Ez egészen elképesztő, hülyére vette a kínaiakat,elég sok balhéja volt, köztük az is, hogy szimplán látszott rajta,semmi kedve sincs játszani!:-)

Bár a csapatok nem adtak ki pénzügyi részleteket a kétéves üzletről, de a Shenhua a Boca-nak több mint 92 millió dolláros átutalási díjat és Tévez 43 millió dolláros bérét fizette ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr2713558357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása