Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A Boca 3:0-ra győzött a Huracán ellen!

2020.12.28. 15:05 :: carlitos

Közeledik a Copa Diego Armando Maradona felsőházi sorozat vége, a 2 ősi rivális egyaránt győzelemmel zárta a hétvégi fordulót. Most vasárnap mivel egymás ellen fognak játszani el is fog dőlni hogy a két egyaránt 7 pontos csapat közül melyik fog az első helyen zárni és ezzel a döntőbe kerülni!

Az első félidőben Ramon Abila kétszer talált be, az utolsó percben pedig Agustin Obando távolról egy gyönyörű lövéssel állította be a végeredményt. A Xeneizes ezúttal nem a legerősebb összeállítással játszott a bajnoki mérkőzésen. Többen pihentek a Copa Libertadores-i Racing Club elleni szerdai meccs után. Ennek ellenére a házigazdák elég magabiztosan birkózták le az El Globót, bár az első félidőben a Huracan játékosainak több gólszerzési lehetőségük is volt. A második félidőben a vendégeké volt a kezdeményezés, de semmi nem lett belőle. A Bocának volt néhány lehetősége az eredmény növelésére, de ez csak a 90. percben a csereként beállt Agustin Obandonak sikerült.

Az alsóházban ugyanezen a játéknapon a Racing (a Boca búcsúztatta a Libertadores kupából) fölényes 6:1-es sikert aratott! A Racing közel 1 éve kinevezett Sebastiano Beccacecce bejelentette, hogy a sorozat végén távozik az akadémistáktól.

racing_beccacece.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr516361496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása